|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Tentang Kita

Pembekal Peralatan Perubatan Anda yang Dipercayai
Tentang Kita
Neolee Rehab Supply telah menjadi pembekal peralatan perubatan terkemuka sejak penubuhannya sebagai perusahaan pada tahun 2004 dan telah dijenamakan semula menjadi syarikat Sdn Bhd pada tahun 2014.

Kami telah membina reputasi kami atas komitmen untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang berkualiti pada julat harga yang berpatutan sambil menyediakan perkhidmatan pelanggan kelas pertama untuk mengenali keperluan berbeza setiap individu. Dengan penekanan pada kos rendah dan keberkesanan kos yang unggul untuk peralatan penjagaan rumah, bekalan Neolee Rehab telah berkembang secara berterusan untuk semakin diiktiraf untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan kepada orang ramai.

Kami berusaha untuk membantu pengguna kami dalam menjalani kehidupan yang memuaskan, tanpa mengira umur dan ketidakupayaan. Kakitangan kami dilatih untuk membimbing pelanggan dalam memilih produk yang sesuai dan membantu mereka memahami sebelum membuat sebarang pembelian.
Kenapa pilih kami?
Kawalan kualiti

Kami memastikan anda bahawa fokus utama kami adalah dalam kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapatkan kualiti yang terbaik dari kami dan kami berkhidmat kepada pelanggan VIP.
Perkhidmatan Mesra Pelanggan

Kami tidak akan memberi perkhidmatan kepada pelanggan dengan sikap "kerana ini-adalah-my-kerja" . Kami akan memastikan pelanggan wi akan merasa selesa sepanjang mereka membeli-belah. Jika mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah mereka, kami akan memberikan mereka sokongan yang terbaik yang mereka boleh mencari dalam talian.
Perkhidmatan Penghantaran Percuma

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran percuma untuk semua pembelian dalam Semenanjung Malaysia melalui perkhidmatan kurier, perkhidmatan pengangkut, dan penghantaran terus dengan trustly kami Neolee Delivery Truck.