|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Tentang Kita

Pembekal Peralatan Perubatan Anda yang Dipercayai
Tentang Kita
Neolee Rehab Supply Sdn Bhd (1091173-w) adalah nama yang dipercayai dalam industri peralatan perubatan di Malaysia, yang ditubuhkan pada tahun 2004. Sejak awal, kami berkomitmen untuk menyediakan produk peralatan perubatan yang berkualiti tinggi dan berpatutan untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

Pada tahun 2014, kami berubah kepada Syarikat Sdn Bhd untuk mencerminkan perniagaan kami yang berkembang dan komitmen kami untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami. Kami percaya pada peningkatan berterusan dan inovasi, dan kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan tawaran dan kebolehan kami untuk memenuhi keperluan industri kesihatan yang berubah-ubah.

Di Neolee Rehab Supply Sdn Bhd, kami bangga untuk menawarkan pelbagai produk peralatan perubatan, termasuk bantuan mobiliti, katil hospital, kerusi roda, peralatan keselamatan bilik mandi, produk penjagaan pernafasan, dan banyak lagi. Produk kami dipilih dengan teliti dari pengeluar yang paling reputasi dan dijamin berkualiti tinggi.

Selain daripada tawaran produk kami, kami juga mempunyai teknisi kaki palsu yang terlatih dan berpatutan dalam pasukan kami. Teknisi kami berdedikasi untuk menyediakan penjagaan dan sokongan terbaik kepada pelanggan kami yang memerlukan kaki palsu, dan kami bekerja dengan mereka dengan teliti untuk memastikan keperluan mereka dipenuhi dengan kasih sayang, sensitiviti, dan profesionalisme.

Sebagai bukti komitmen kami kepada kualiti dan keselamatan, kami diiktiraf oleh ISO, SIRIM, dan Pihak Berkuasa Peranti Perubatan (MDA). Pengiktirafan ini menunjukkan pematuhan kami dengan piawaian antarabangsa dan komitmen kami untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang selamat, berkesan, dan boleh diandalkan kepada pelanggan kami.

Di Neolee Rehab Supply Sdn Bhd, kami percaya dalam menyediakan sokongan dan perkhidmatan pelanggan yang terbaik kepada pelanggan kami. Pasukan kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kami mencari produk dan penyelesaian yang sesuai untuk memenuhi keperluan mereka, dan kami berusaha untuk memastikan bahawa mereka menerima penjagaan dan sokongan yang terbaik.

Kami percaya bahawa semua orang harus mempunyai akses kepada produk peralatan perubatan yang berpatutan dan berkualiti tinggi, dan kami berkomitmen untuk menjadikan ini kenyataan untuk pelanggan kami. Kami bekerja keras untuk mengekalkan harga kami yang berdaya saing dan berpatutan, tanpa mengabaikan kualiti atau keselamatan produk kami.

Misi kami adalah untuk memberikan kuasa kepada individu untuk menjalani kehidupan yang bebas dan memuaskan dengan menyediakan mereka dengan peralatan perubatan dan bekalan yang tepat untuk menyokong keperluan mereka. Kami berkomitmen untuk melayani pelanggan kami dengan integriti, profesionalisme, dan kecemerlangan, dan kami berusaha untuk membina hubungan yang berkekalan berdasarkan kepercayaan, saling hormat, dan manfaat bersama.

Terima kasih kerana memilih Neolee Rehab Supply Sdn Bhd sebagai pembekal peralatan perubatan yang dipercayai anda. Kami berkomitmen untuk menyampaikan produk dan perkhidmatan terbaik untuk membantu anda menjalani kehidupan yang sihat dan memuaskan.
Kenapa pilih kami?
Kawalan kualiti

Kami memastikan anda bahawa fokus utama kami adalah dalam kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapatkan kualiti yang terbaik dari kami dan kami berkhidmat kepada pelanggan VIP.
Perkhidmatan Mesra Pelanggan

Kami tidak akan memberi perkhidmatan kepada pelanggan dengan sikap "kerana ini-adalah-my-kerja". Kami akan memastikan pelanggan akan merasa selesa sepanjang mereka membeli-belah. Jika mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah mereka, kami akan memberikan mereka sokongan yang terbaik yang mereka boleh mencari dalam talian.
Perkhidmatan Penghantaran Percuma

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran percuma untuk semua pembelian dalam Semenanjung Malaysia melalui perkhidmatan kurier, perkhidmatan pengangkut, dan penghantaran terus dengan trustly kami Neolee Delivery Truck.