|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Dasar Privasi

Maklumat yang dikumpulkan

Kami hanya mengumpul maklumat yang diperlukan untuk prosedur pendaftaran di laman web kami atau apabila mengisi borang pendaftaran di laman web ini. Maklumat yang kami berkumpul adalah secara sukarela dikemukakan oleh pelanggan kepada kami. Kami mengumpul maklumat peribadi pelanggan semasa pendaftaran akaun di laman web kami di laman web kami.


Pengenalan Peribadi Butiran

Maklumat pengenalan peribadi anda digunakan untuk memproses pesanan anda dengan produk, menyesuaikan maklumat profil anda, penggunaan dalaman dengan keperluan undang-undang, kini status anda dengan membeli-belah dalam talian di laman web kami dan juga untuk mengemaskini pelanggan kami dengan berita terbaru kami tentang maklumat terbaru / perubahan, promosi dan acara.


Kerahsiaan

Maklumat peribadi anda seperti kad kredit butiran, nombor akaun bank baik disimpan rahsia dan sulit dengan kami. Kami tidak akan berkongsi apa-apa maklumat peribadi anda kepada mana-mana pihak ketiga. Laman web kami yang memohon permohonan keselamatan yang sesuai untuk menyimpan semua maklumat pelanggan yang selamat pada setiap masa.


Perubahan kepada Dasar Privasi kami

<< Neolee Rehab Supply Sdn Bhd >> mempunyai hak untuk melakukan apa-apa perubahan / kemas kini Dasar Privasi kandungan tanpa memberi notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Jangan mengesan pada Polisi Privasi halaman di laman web kami.

Keselamatan

Laman sesawang syarikat kami melakukan digunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk mengelakkan maklumat pengenalan peribadi pelanggan bocor 'daripada pihak ketiga, pendedahan haram dan penggodam. Namun ingat bahawa apa-apa maklumat yang dihantar melalui Internet adalah TIDAK 100% dijamin selamat dan terjamin.