|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Kembali & Dasar Bayaran Balik

1. Pelanggan meminta bayaran balik / pulangan mesti berbuat demikian dalam masa tiga (3) hari dari tarikh pembelian ditunjukkan dalam Invois Asal dan yuran pembatalan 20% akan dikenakan dari harga pembelian. Permintaan selepas tiga (3) hari tidak akan dilayan. Neolee Rehab Supply berhak untuk menolak barang yang diminta untuk pulangan jika Item sudah sampai ke rumah pelanggan dan sudah diguna.

2. Pelanggan layak untuk bayaran balik penuh ( tolak yuran tertunggak iaitu caj bank, yuran transaksi ) jika permintaan itu dibuat pada hari yang sama sebelum waktu kerja lebih ( 10:00-08:00 ) dan jika barang yang tidak ditubuhkan atau dihantar keluar.

3. Item dikembalikan mesti dibawa masuk oleh pelanggan sepuluh (10) hari dari tarikh siap penghantaran. Jika pelanggan meminta untuk mengambil dari Neolee Rehab Supply, bayaran pengambilan sebanyak RM150.00 akan dikenakan bagi sekitar Lembah Klang mengambil dan RM300.00 bagi negara-negara jiran meningkat.

4. Item dikembalikan mesti berada dalam keadaan asal ( bersih, tidak rosak, tidak tercalar, dan tidak bertanda ) bersama-sama dengan semua aksesori menerima dengannya. Neolee Rehab Supply berhak untuk menolak barang yang dipulangkan jika syarat-syarat tidak dipenuhi dan tiada bayaran balik atau pertukaran akan dibenarkan.

5. Item yang memerlukan sentuhan dengan cecair badan adalah dengan tegas tidak layak untuk dikembalikan, dibayar balik atau ditukar untuk tujuan kebersihan seperti mesin sedutan, nebulizers, manikins latihan CPR, prostesis, kerusi lemari, kerusi roda lemari. dan kerusi pancuran mandian.

6. Pembayaran Refund hanya akan diluluskan jika syarat-syarat dipenuhi dan akan dibuat melalui pindahan bank dalam tempoh sepuluh (10) hari bekerja ke akaun bank pembeli.

7. Pelanggan yang gagal menerima item melalui kurier akan menanggung kos penghantaran pulang ke Neolee Rehab Supply.

Sila kembali pembelian anda ke alamat berikut:


Neolee Rehab Supply Sdn Bhd
No 11, Jalan 6 / 118C,
Desa Tun Razak Industrial Park,
56000 Cheras, Kuala Lumpur,
Malaysia.


Sila hubungi kami di neolee.sales@gmail.com atau 03-2856 7144 / 012-703 2336  jika anda mempunyai sebarang soalan atau keraguan.