|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Terma & Syarat

Dialu-alukan untuk Neolee Rehab Supply Sdn Bhd laman web kedai online. Terma dan syarat yang dinyatakan di bawah boleh digunakan untuk semua pelawat dan pengguna Neolee Rehab Supply Sdn Bhd. Anda terikat dengan terma dan syarat yang selama anda berada di www.neolee.com.my .

General

Kandungan terma dan syarat berkenaan perubahan, bergerak atau memadam bila-bila masa. Sila ambil perhatian bahawa Neolee Rehab Supply Sdn Bhd mempunyai hak untuk menukar kandungan terma dan syarat tanpa sebarang notis. Sebarang pelanggaran peraturan dan syarat terma dan syarat ini, Neolee Rehab Supply Sdn Bhd akan mengambil tindakan segera terhadap pesalah itu (s).

Penghantaran

Penghantaran Neolee Rehab Supply Sdn Bhd adalah percuma dalam Semenanjung Malaysia sahaja. Kos penghantaran akan dikira untuk alamat alamat ke kawasan Malaysia Timur. Sila hubungi Sales Team kami dan mereka akan membantu anda.

Kaedah penghantaran akan ditentukan oleh Neolee Rehab Supply Sdn Bhd. Sekiranya pelanggan meminta penghantaran segera melalui perkhidmatan penghantaran ketiga (Grab, Lalamove, ZeptoExpress, dll), kos penghantaran akan ditanggung oleh pelanggan.

Kandungan Laman & Copyrights

Melainkan dinyatakan sebaliknya, semua bahan, termasuk imej, ilustrasi, reka bentuk, ikon, gambar, klip video, dan bertulis dan bahan-bahan yang muncul sebagai sebahagian daripada laman ini, dalam erti kata lain ''Kandungan Laman ini'' adalah hak cipta, tanda dagangan, pakaian dagangan dan / atau harta intelek lain yang dimiliki, dikawal atau dilesenkan oleh Neolee Rehab Supply Sdn Bhd.

Komen dan Maklumbalas

Semua komen dan maklumbalas untuk www.neolee.asia & www.neolee.com.my akan kekal milik Neolee Rehab Supply Sdn Bhd.

Pengguna hendaklah bersetuju bahawa tidak akan ada comment (s) mengemukakan kepada www.neolee.asia & www.neolee.com.my akan melanggar mana-mana hak mana-mana pihak ketiga, termasuk hak cipta, cap dagang, privasi hak peribadi atau proprietari lain ( s). Tambahan pula, pengguna hendaklah bersetuju tidak akan ada kandungan bahan menyalahi undang-undang, kasar atau lucah (s) mengemukakan kepada laman web ini. Pengguna akan menjadi satu-satunya yang bertanggungjawab untuk kandungan mana-mana komen yang dibuat.

Maklumat Produk

Kami tidak dapat menjamin semua produk sebenar akan menjadi betul-betul sama yang dipaparkan pada monitor kerana itu adalah bergantung kepada monitor pengguna.

Surat Berita

Pengguna hendaklah bersetuju bahawa Neolee Rehab Supply Sdn Bhd boleh menghantar newsletter mengenai berita / produk / promosi terkini dan lain-lain melalui e-mel kepada pengguna.

Ganti Rugi

Pengguna hendaklah bersetuju untuk mempertahankan, melindungi dan Neolee Rehab Supply Sdn Bhd tidak berbahaya daripada dan terhadap sebarang dan semua tuntutan, kerosakan, kos dan perbelanjaan, termasuk yuran peguam, yang timbul daripada atau berkaitan dengan penggunaan laman web ini.

Pautan ke laman web lain

Apa-apa link akses ke laman pihak ketiga adalah atas risiko anda sendiri. www.neolee.asia & www.neolee.com.my tidak akan berkaitan atau melibatkan mana-mana laman web itu jika kandungan / produk pengguna (s) mendapat rosak atau kehilangan mempunyai sebarang kaitan dengan laman web pihak ketiga.

Maklumat Yang Tidak Tepat

Dari masa ke semasa, mungkin ada maklumat mengenai www.neolee.asia & www.neolee.com.my yang mengandungi ralat tipografi, ketidaktepatan, peninggalan, yang mungkin berkaitan dengan penerangan produk, harga, ketersediaan dan kandungan artikel. Kami mempunyai hak untuk membetulkan apa-apa kesilapan, ketidaktepatan, perubahan atau mengedit maklumat tanpa notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Jika anda tidak berpuas hati dengan produk yang dibeli anda (s), sila kembali semula kepada kami dengan invois. Sila lihat ''Kembalilah dan Dasar Bayaran Balik''.

Penamatan

Perjanjian ini berkuatkuasa melainkan jika dan sehingga sama ada oleh pelanggan atau www.neolee.asia & www.neolee.com.my. Pelanggan boleh menamatkan perjanjian ini pada bila-bila masa. Walau bagaimanapun, www.neolee.asia & www.neolee.com.my juga boleh menamatkan perjanjian dengan pelanggan tanpa sebarang notis terlebih dahulu dan akan menafikan akses pelanggan yang tidak dapat mematuhi syarat-syarat di atas.