EN | Bahasa Malaysia


NL-ZLJ-33 CP Sit to Stand Standing Chair Frame

Sebelumnya 3 / 5 Seterusnya

NL-ZLJ-33 CP Sit to Stand Standing Chair Frame Standing Frames Berkeperluan Khas
RM 1,899.00RM 1,671.12
SKU: NL-ZLJ-33
Dalam Stok 

NL-ZLJ-33 Child CP Sit to Stand Standing Chair Frame
 
Bingkai kerusi duduk kepada berdiri ini adalah untuk sesiapa yang telah membesar melampaui bingkai berdiri kanak-kanak dan telah mangembangkan kawalan tubuh dan keseimbangan duduk yang sederhana. Walaupun peranti ini adalah lebih besar daripada bingkai berdiri, ia mudah diguna dan berguna untuk kanak-kanak yang lebih besar dengan membolehkan mereka berdiri sehingga dewasa. Bagi membolehkan kanak-kanak disokong secara optimum dan selesa, bingkai duduk kepada berdiri boleh dilaras sepenuhnya. Ia bukan sahaja disyorkan kepada kanak-kanak kecil tetapi jugak pra-remaja. Ia digunakan sebagai kerusi pemulihan semasa menerima pakai kedudukan duduk dan kemudian sebagai bingkai berdiri statik dalam proses pemulihan yang selanjutnya.
 
Ciri-ciri Produk:

  • NL-ZLJ-33 adalah berguna untuk sesiapa yang tidak boleh duduk tegak sendiri dan memerlukan sokongan belakang, bahu dan bahagian atas.
  • Ini membolehkan kanak-kanak untuk berdikari, dengan tangan bebas untuk memain semasa mengekalkan penjajaran badan tegak yang optimum.
  • Meningkatkan postur, kestabilan pinggul, kekuatan tulang, kardiovaskular, pernafasan, pencernaan dan fungsi usus, serta kesihatan am.
  • Bingkai ini berguna untuk kanak-kanak dengan palsi serebrum yang tidak boleh menanggung keberatan atas kaki mereka dengan membolehkan mereka berada dalam postur tegak dengan menggunakan bingkai berdiri.
  • Slander menegak dengan sokongan empat mata yang tahan lasak dan berfungsi memberi faedah terapi berdiri dan meletakkan kanak-kanak di paras rakan sebaya..


Saiz: 98cm × 70cm × 90-120cm
Berat Produk: 35kg 
Kapasiti Berat: 100kg
Ketinggian bangku: 46cm
Kelebaran bangku: 46cm

Fungsi: Digunakan untuk latihan pemulihan berdiri
Kegunaan harian yang disyorkan: 30 minit

 

*Sila bincang dengan doktor atau ahli fisioterapi dahulu*
  

 

Sila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.
Nama*  
Nama Syarikat  
Produk Berminat  
Kuantiti  
Emel*  
No. Telefon*  
Nama Penerima  
Alamat Penghantaran  
Lampiran  
*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Mesej*  

Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
available in